Blogs

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/alkemade/domains/projectsweb.nl/public_html/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/alkemade/domains/projectsweb.nl/public_html/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.

Zeskamp in de Bloemenbuurt

Op zaterdag 4 juli vanaf 11.00uur organiseert Kids Power, Kinderen! in de Bloembuurt een zeskamp voor kinderen. Het begint om 11.00u en wordt gehouden bij Ons Eigen Honk, Begonialaan 42. Deeelname is gratis en Kinderen krijgen een gratis consumptie.

Datum: 
zat, 04/07/2015 - 11:00

De nieuwe werkplaats!

 

NIEUWE WERKPLAATS VOOR DE HOUTCLUB EDE

 

Op 21 juli is er een huurcontract  getekend met Pol Houtbewerkingsmachines.

ZOMERCONCERTEN IN HET OPENLUCHTTHEATER EDE

Het Openluchttheater Ede gaat een muzikale zomer tegemoet. Prachtige concerten zijn geprogrammeerd in samenwerking met Theater Cultura. 

Deze zomer twee keer het NJO in Ede

In augustus starten we met het NJO, op dinsdag 4 augustus in het Openluchttheater Ede en op zaterdag 8 augustus in Theater Cultura. De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. Jonge musici spelen dan ook de hoofdrol in de meer dan 75 concerten die de NJO Muziekzomer jaarlijks telt. Het muzikale aanbod van dit festival bestaat uit klassieke muziek in de breedste zin van het woord en bevat voor ieder wat wils.

Spoorzone zomer 2015

Ter hoogte van de oude spoorovergang Hakselseweg wordt een kabel verlegd. In eerste instantie leek het erop dat de uitvoerder de weg moest gaan afsluiten ter hoogte van de Hakselseweg / Noorder Parallelweg. De laatste berichten zijn dat de kabel waarschijnlijk verlegd kan worden zonder de weg af te sluiten. Mocht in de loop van week 29 blijken dat de kabels onder de weg en in het trottoir moeten komen, dan zorgt de aannemer BAM voor een goede omleiding en verwijzing via industrieterrein Klaphek / Noorder Parallelweg.

niet beschikbaar

De Schakel zoekt een vrijwilliger voor begeleiding van activiteiten

De Schakel is een christelijk centrum voor dagactiviteiten en arbeidstraining in Ede. Mensen met een psychosociaal of psychiatrisch probleem of een licht verstandelijke beperking kunnen hier in een veilige omgeving aan de slag op een manier die bij hen past.  Voor de begeleiding van deelnemers bij de verschillende activiteiten zijn wij op zoek naar een vrijwilliger begeleider activiteiten (m/v).

niet beschikbaar

Fancy Fair

Op zaterdag 4 juli van 10.00 tot 15.00 uur is er een Fancy Fair op de Stationsweg 112 (6711 PZ) rond de St. Antoniuskerk waarvan de opbrengst gaat naar een weeshuis op Flores in Indonesië. Behalve Indonesische muziek en lekkere hapjes, is er een loterij en een flink aantal stalletjes met gebruikte spullen, boeken en dergelijke. U bent van harte uitgenodigd om te komen snuffelen of te smullen, als u van Indonesisch eten houdt.

Lokatie

Stationsweg 112
Ede 6711 PZ
Netherlands
52° 1' 52.284" N, 5° 40' 21.1188" E

Wandelen met de Schakel

Verveel je je op vrijdag ochtend? En houd je van wandelen en de gezelligheid om dat met andere mensen te doen uit de Zeeheldenbuurt en omgeving? Dan nodigen wij jou van harte uit om met ons mee te gaan wandelen. Wij gaan elke eerste vrijdagmorgen van de maand wandelen. We starten 5 juni, vanaf 10.30 uur tot ongeveer 11.30/12.00 uur. Daarna gaan we op 10 juli, 7 augustus, 4 september, ect. weer wandelen. Je kan eerst nog een kopje koffie komen drinken op De Schakel vanaf 10 uur.

Campagne voor vrijwillige hulp: Maak samen het verschil

Hoe fijn is het als iemand je te hulp schiet als dat even nodig is. En hoe leuk is het om als goede buur of vrijwilliger iets te kunnen betekenen voor je medemens of voor de samenleving.

 

Inhoud syndiceren