Blogs

Nuffe Tantes geven een prachtige voorstelling

Na een mooi optreden van de Nuffe Tantes met kwalitatief theater en liedjes die niet alleen gezellig waren maar waar ook diepere lagen in zaten, was er tijd om elkaar te ontmoeten, te make-up-en,  te knutselen, en diverse spelletjes te doen. Hierdoor ontstond voor de bijna 70 betalende bezoekers een gezellige middag. Het meest verbazend was dat zelfs mensen uit Den Bosch kwamen kijken bij deze activiteit. Kortom een activiteit die zeer zeker voor herhaling vatbaar is.

Hoort en zegt het voort: Feest op de kazerne

Feest op de kazerne

Feest op de kazerne

Er is een bijzondere avond in de Frisokazerne georganiseerd, nu de thuisbasis van Akoesticum, nationaal centrum voor de podiumkunsten. Op donderdag 18 juni vormt deze inspirerende erfgoedlocatie het decor voor Feest op de Kazerne, een theatrale en muzikale dineravond die in de zalen van Akoesticum zal plaatsvinden. 

Zomermarkt in Bethanië

Op woensdag 3 juni a.s. is er van 10.00 – 16.00 uur een gezellige zomermarkt in Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Bethanië, Platteelhof 3 in Ede.

Op deze zomermarkt staan kraampjes met o.a. bloemen, sieraden, wenskaarten, artikelen uit de Provence, Fries houtsnijwerk. Er is ook een grote boekenmarkt aanwezig. Tijdens deze dag zijn met diverse spellen weer mooie prijzen te winnen.  

De opbrengst van de markt komt ten goede aan het welzijn van de bewoners van Bethanië.

Hartelijk welkom op 3 juni in Bethanië.

Datum: 
woe, 03/06/2015 - 10:00 - 16:00

Tweedehands kleding verkoop bij de Klinkenberg

Op de woensdagochtenden tussen 09.30 en 11.30 is er een tweedehandskleding verkoop in de winkel van de Klinkenberg, Klinkenberg 1. U kunt de winkel vinden naast de ruimte van Philadelphia.

Opening Vilente beweegpark De Klinkenberg

Op 27 mei om ca. 10.30 uur zullen de Heidehoogheden en  wethouder Gerrie Ligtelijn-Bruins het nieuwe beweegpark van de Klinkenberg openen. Het beweegpark is mede mogelijk gemaakt door bewoners van de Klinkenberg, hun familie, vrijwilligers en sponsoren en een enthousiaste organisator Ria Visser. Het beweegpark is voor jong en oud. Vanaf 14.00 uur zijn er voor jong en oud bij het beweegpark leuke activiteiten.

Ingebruikname nieuwe vandiktebank en lintzaag!

RABO COÖPERATIEFONDS

In 2014 kreeg Stichting Houtclub Ede van het Rabo Coöperatiefonds de toezegging dat de bij haar aangevraagde subsidie voor een vandiktebank schaafmachine en een Lintzaagmachine gehonoreerd was.

We werden dan ook hartelijk door dit fonds uitgenodigd om op 27 november 2014 bij de feestelijke bijeenkomst aanwezig te zijn om de cheque in ontvangst te komen nemen.

Buurtavond Zeeheldenbuurt over beheer en onderhoud.

Op woensdagavond 20 mei om 20.00u organiseert het buurtcomite Zeeheldenbuurt een buurtavond over beheer en onderhoud in de buurt. Dit is mede een vervolg op de buurtavond in maart en de buurtschouw van april.

Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn:

Datum: 
woe, 20/05/2015 - 20:00

16 mei, Tuinplantenruilbeurs!

Zaterdag 16 mei vind in de Zeeheldenbuurt de jaarlijkse (tuin)plantenruilbeurs plaats. Deze ruilbeurs wordt georganiseerd door het buurtcomite Zeeheldenbuurt.

Heeft u stekjes, zaailingen, pollen planten die te groot worden en die u gescheurd heeft over en wilt u deze een ander huis geven? Of zoekt u iets leuks voor dat kale plekje op het balkon of in de tuin?

Centrum voor bewustwording en inspiratie

Op de voormalige kazerneterreinen zijn al tal van activiteiten. Zo is er in februari van dit jaar een centrum voor bewustwording en inspiratie opgezet door Cathelijne Wijnberg. Dit centrum is geopend in gebouw 3 op de voormalige Elias Beekman kazerne. In het centrum is een praktijk voor de ontwikkeling en talentontwikkeling en bewustwording door middel van therapie, yoga tai Ji en meditatie gevestigd.

Familietheater de Nuffe Tantes

 Op 16 mei presenteert de Zeeheldenbuurt om 15:00 uur eenfamilie-theatervoorstelling in “De Wissel” (Bettakamp 99). De ‘Nuffe Tantes’, twee kleurrijke dames zullen het publiek meenemen in het verhaal van Regenboogstad. Ondersteund door liedbewerkingen van o.a. Annie M.G. Schmidt en eigen werk, maakt u kennis met twee kleurrijke karikaturen! De Nuffe Tantes geven u een grappige, gezellige en onvergetelijke voorstelling!

Datum: 
zat, 16/05/2015 - 15:00
Inhoud syndiceren