Blogs

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/alkemade/domains/projectsweb.nl/public_html/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.

Brocante op het Banckertplein op za 22 augustus

Op zaterdag 22 augustus van 10.30 - 16.00u is er op het Banckertplein in Ede een leuke brocante-markt met hip en handgemaakte spullen en andere aparte woonaccessoires.
Er zijn ongeveer 20 kramen van enthousiaste brocanteurs met leuke kleine meubeltjes, lampvoeten, mooie serviezen, zelfgemaakte producten of net dat ene kopje dat je nog zoekt of dat leuke vaasje waar je allang naar op zoek was! Deze Banckertmarkt wordt in het kader van de Heideweek georganiseerd door het buurtcomité Zeeheldenbuurt.

Maak je dromen waar...... Nieuw cursusseizoen Kunstencentrum Cultura

Het nieuwe cursusseizoen van het Kunstencentrum Cultura start in september. Kunstencentrum Cultura heeft voor kinderen, jongeren en volwassenen een ruim cursusaanbod op het gebied van beeldende kunst, theater, dans, musical en muziek. Lekker zingen, een rol spelen of vrij bewegen: voor ieders passie is wel een passende cursus. Wie nog niet meteen een keuze kan maken uit het aanbod kan eerst vrijblijvend een proefles volgen.

KOFFIE & KUNST zoekt ouderen…

Koffie & Kunst is op zoek naar ouderen om deel te nemen aan de laatste 5 bijeenkomsten in Cultura. Ook mensen die nog niet eerder meededen worden uitgenodigd mee te doen. Met de vele, mooie, ontroerende, spannende, boeiende maar ook verhalen over de soms harde realiteit van toen, heeft deze generatie, mensen vanaf ongeveer 65 jaar, veel te vertellen. Hoe laat je dit zien en horen aan anderen? In de laatste fase van Koffie & Kunst wordt er een mooi, boeiend geheel gemaakt van alle kunstvormen, van jong en oud! De eerste bijeenkomst is op donderdag 3 september van 19.00 tot 20.30 uur. Deelname is gratis. Meer informatie: Ottelien Groenenberg, Cultura 0318-672810/06-3177407 of ogroenenberg@cultura-ede.nl

Schrijfcursussen in het najaar

Voor het komende najaar staan er weer schrijfcursussen gepland. Stap eens over die drempel, want het is zo leuk om in een groep bezig te zijn met schrijven.

In de cursus Columns schrijven leer je een stuk te schrijven dat tot het laatste woord gelezen wil worden. Want daar gaat het natuurlijk om.

Onze herinneringen verwerken we in de cursus Schrijf je Levensverhaal. Met veel tips om er een mooi geheel van te maken.Bij voldoende belangstelling komt er bovendien een cursus Creatief Schrijven, met de basisprincipes van het schrijven.

Gratis vaartocht voor kankerpatiënten op 12 september

VaarKracht en watersportvereniging VADA te Wageningen nodigen u uit om op 12 september een mooi en gezellig vaartochtje te hebben op de Rijn.
Met ongeveer twintig motorboten in verschillende maten en uitvoeringen vaart u gezamenlijk over de Rijn en geniet van deze prachtige waterweg met haar landschappelijke omgeving.
Deze vaartocht, inclusief lunch, hapjes en drankjes, wordt u kosteloos aangeboden.

Feestjes bij Lammert van de Bospoort

Het winkeltje van Lammert van de Bospoort aan de Amsterdamseweg biedt ook diverse mogelijkheden voor verjaardagsfeestjes.

De nieuwe werkplaats!

 

NIEUWE WERKPLAATS VOOR DE HOUTCLUB EDE

 

Op 21 juli is er een huurcontract  getekend met Pol Houtbewerkingsmachines.

ZOMERCONCERTEN IN HET OPENLUCHTTHEATER EDE

Het Openluchttheater Ede gaat een muzikale zomer tegemoet. Prachtige concerten zijn geprogrammeerd in samenwerking met Theater Cultura. 

Deze zomer twee keer het NJO in Ede

In augustus starten we met het NJO, op dinsdag 4 augustus in het Openluchttheater Ede en op zaterdag 8 augustus in Theater Cultura. De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. Jonge musici spelen dan ook de hoofdrol in de meer dan 75 concerten die de NJO Muziekzomer jaarlijks telt. Het muzikale aanbod van dit festival bestaat uit klassieke muziek in de breedste zin van het woord en bevat voor ieder wat wils.

Spoorzone zomer 2015

Ter hoogte van de oude spoorovergang Hakselseweg wordt een kabel verlegd. In eerste instantie leek het erop dat de uitvoerder de weg moest gaan afsluiten ter hoogte van de Hakselseweg / Noorder Parallelweg. De laatste berichten zijn dat de kabel waarschijnlijk verlegd kan worden zonder de weg af te sluiten. Mocht in de loop van week 29 blijken dat de kabels onder de weg en in het trottoir moeten komen, dan zorgt de aannemer BAM voor een goede omleiding en verwijzing via industrieterrein Klaphek / Noorder Parallelweg.

niet beschikbaar
Inhoud syndiceren