Blogs

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/alkemade/domains/projectsweb.nl/public_html/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/alkemade/domains/projectsweb.nl/public_html/sites/all/modules/cck/content.module on line 1284.

Zeskamp in de Bloemenbuurt

Op zaterdag 4 juli vanaf 11.00uur organiseert Kids Power, Kinderen! in de Bloembuurt een zeskamp voor kinderen. Het begint om 11.00u en wordt gehouden bij Ons Eigen Honk, Begonialaan 42. Deeelname is gratis en Kinderen krijgen een gratis consumptie.

Datum: 
zat, 04/07/2015 - 11:00

niet beschikbaar

De Schakel zoekt een vrijwilliger voor begeleiding van activiteiten

De Schakel is een christelijk centrum voor dagactiviteiten en arbeidstraining in Ede. Mensen met een psychosociaal of psychiatrisch probleem of een licht verstandelijke beperking kunnen hier in een veilige omgeving aan de slag op een manier die bij hen past.  Voor de begeleiding van deelnemers bij de verschillende activiteiten zijn wij op zoek naar een vrijwilliger begeleider activiteiten (m/v).

niet beschikbaar

Fancy Fair

Op zaterdag 4 juli van 10.00 tot 15.00 uur is er een Fancy Fair op de Stationsweg 112 (6711 PZ) rond de St. Antoniuskerk waarvan de opbrengst gaat naar een weeshuis op Flores in Indonesië. Behalve Indonesische muziek en lekkere hapjes, is er een loterij en een flink aantal stalletjes met gebruikte spullen, boeken en dergelijke. U bent van harte uitgenodigd om te komen snuffelen of te smullen, als u van Indonesisch eten houdt.

Lokatie

Stationsweg 112
Ede 6711 PZ
Netherlands
52° 1' 52.284" N, 5° 40' 21.1188" E

Wandelen met de Schakel

Verveel je je op vrijdag ochtend? En houd je van wandelen en de gezelligheid om dat met andere mensen te doen uit de Zeeheldenbuurt en omgeving? Dan nodigen wij jou van harte uit om met ons mee te gaan wandelen. Wij gaan elke eerste vrijdagmorgen van de maand wandelen. We starten 5 juni, vanaf 10.30 uur tot ongeveer 11.30/12.00 uur. Daarna gaan we op 10 juli, 7 augustus, 4 september, ect. weer wandelen. Je kan eerst nog een kopje koffie komen drinken op De Schakel vanaf 10 uur.

Campagne voor vrijwillige hulp: Maak samen het verschil

Hoe fijn is het als iemand je te hulp schiet als dat even nodig is. En hoe leuk is het om als goede buur of vrijwilliger iets te kunnen betekenen voor je medemens of voor de samenleving.

 

12,5 jaar Wijkfeest Ede-Zuid op 13 juni

Ede - Het jaarlijkse wijkfeest viert haar 12,5 jarig bestaan op zaterdag 13 juni. Het thema is dit jaar “De wijk in beweging”. Ook dit jaar weer op het Nijverheidplein. 

Het wijkfeest voor kinderen van 2 t/m 12 jaar begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Er is een grote stormbaan, springkussen, skelterrace, kleutersport, pannakooi, mini-springkussen, 4 tenten met creatieve activiteiten, zoals bijvoorbeeld springtouw maken, schminken enzovoort. Voor de ouders is dit jaar een terras voor een drankje. Het volledige programma wordt huis-aan-huis verspreid.

Zeeheldenbuurt tuinen route

Als je een tuinliefhebber bent in de Zeeheldenbuurt en omgeving, dan kun je op zaterdag 13 juni van 14.00-17.00u meedoen aan de tuinenroute. 

De verschillende tuinen op de route worden door de deelnemers gezamenlijk bekeken. Je kunt zo de tuinen bewonderen, van elkaar leren en ideeën uit wisselen! Je kunt ook zelf je tuin open stellen, maar dat is geen voorwaarde om deel te kunnen nemen. In de eerste tuin is gelegenheid tot kennismaken en in de laatste tuin tot napraten onder genot van een kopje thee, koffie of frisdrank. Graag aanmelden uiterlijk op donderdag 11 juni via zeeheldenbuurt@ede-west.nl of 0646054516. Je hoort dan ook van ons waar het verzamelen is!

Datum: 
zat, 13/06/2015 - 14:00 - 17:00

Ingebruikname nieuwe machines voor de Houtclub Ede

Persbericht: donderdag 28 mei 2015

Mevrouw van Straelen van het Coöperatiefonds  van Rabobank Vallei en Rijn,  stelde op donderdagmiddag 28 mei bij de Stichting Houtclub Ede officieel de nieuwe lintzaagmachine in werking.<--break->

Inhoud syndiceren