Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

Andy Fordham komt darten in Bennekom

Altijd al een potje willen darten tegen dartslegende Andy Fordham? Dat kan, want hij komt op 1 februari darten in Bennekom.

Cultura in Ede zet haar deuren open - Ede Stad

Ede StadCultura in Ede zet haar deuren openEde StadEDE Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari. Theater Cultura doet ook mee. In dit speciale weekend biedt Theater Cultura twee professionele ...

Edese fotografe hoopt op nationale prijs

EDE - De Edese fotografe Melissa Ouwehand is met twee foto's genomineerd voor de Bruidsfoto & Film Award. ,,Winnen zou de kroon op mijn werk zijn.’’

Populair BloemKwartier krijgt snel vorm in Ede-Oost

Kelderman Bouw start half maart met de bouw van het appartementencomplex BloemKwartier op het voormalige
Het bericht Populair BloemKwartier krijgt snel vorm in Ede-Oost verscheen eerst op Ede .

Bedrijfspand van de maand: De Arck drijft op duurzaamheid

Aan één van de belangrijkste verkeersaders van Ede is het kantoorpand 'De Arck' gevestigd. Volgens eigenaar en vastgoedondernemer Peter Graumans is het gebouw klaar voor de toekomst.

Minister bij première film Wild - Ede Stad

Ede StadMinister bij première film WildEde StadEDE Minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) en zo'n duizend andere gasten, zijn maandagavond bij de première van natuurfilm Wild van de Edese maker Luc Enting. De film wordt in de Edese vestiging van Cinemec voor het eerst ...en meer »

Tonnen schade voor gemeente Ede na storm - Ede Stad

Ede StadTonnen schade voor gemeente Ede na stormEde StadHerstel was zeker nodig op de Stompekamperweg in Ede. Daar nam de wind donderdag een complete voorpui van een huis in één woeste ruk mee. Daags na het voorval heeft Woonstede nog geen idee waardoor het incident heeft kunnen ontstaan. ,,Daar hebben we ...

Populair BloemKwartier krijgt vorm in Ede-Oost

Kelderman Bouw start half maart met de bouw van het appartementencomplex BloemKwartier op het voormalige kazerneterrein in Ede-Oost. Het gebouw telt dertig koopappartementen met ruime balkons en krijgt een sfeervol atrium als centraal punt.
Ede - Directeur Hans Koopman van Kelderman Bouw is opgetogen over dit bijzondere gebouw dat is ontworpen door MIX Architectuur uit Ede. ''Het heeft een eigentijds karakter met een knipoog naar de bestaande gebouwen die in de omgeving staan.

Kinderen gaan kleur brengen in het Proosdijpark

Op publieksboerderij De Proosdij hebben kinderen nestkastjes getimmerd en vervolgens in vrolijke kleuren geverfd.

Kimberley Bos in achterhoede in laatste WB-wedstrijd

De Edese skeletonster Kimberley Bos heeft een maand voor de Olympische Spelen nog niet de topvorm te pakken. Bij de wereldbekerwedstrijd in het Duitse Königssee eindigde ze als zeventiende.

Verdachte steekpartij Wageningen is 28-jarige Edenaar - Ede Stad

Ede StadVerdachte steekpartij Wageningen is 28-jarige EdenaarEde StadEDE De verdachte die donderdag op de campus van Universiteit Wageningen twee mensen heeft verwond tijdens een geweldsincident is een 28-jarige bewoner uit Ede. Dat bevestigt de politie. Rond de klok van 10.50 uur kwam de melding van het geweldsincident ...Student gestoken in oog op campus Wageningen, verwarde man opgepaktDe Gelderlanderalle 41 nieuwsartikelen »

Nieuw onderkomen voor POV in Ede - Pig Business

Nieuw onderkomen voor POV in EdePig BusinessNieuw onderkomen voor POV in Ede. De POV is vanaf 23 januari 2018 gehuisvest in de voormalige Prins Mauritskazerne in Ede. Alle medewerkers van de POV zullen vanaf komende week vanuit één locatie werken. Het is een bijzondere plek. Het kazernegebouw ...

Toon Kamp (D66) stapt over naar nieuwe partij Evenwicht - Ede Stad

Ede StadToon Kamp (D66) stapt over naar nieuwe partij EvenwichtEde StadEDE Fractievolger in Ede Toon Kamp van D66 maakt de overstap naar de nieuwe politieke partij Evenwicht. ,,Deze partij zoekt naar evenwicht in de politiek en gaat dwars tegen het extreme gepolariseerde gedoe van tegenwoordig in. Dit sprak me meteen aan ...

Populair BloemKwartier krijgt vorm in Ede-Oost - Edese Post (persbericht) (Blog)

Edese Post (persbericht) (Blog)Populair BloemKwartier krijgt vorm in Ede-OostEdese Post (persbericht) (Blog)Ede - Directeur Hans Koopman van Kelderman Bouw is opgetogen over dit bijzondere gebouw dat is ontworpen door MIX Architectuur uit Ede. ''Het heeft een eigentijds karakter met een knipoog naar de bestaande gebouwen die in de omgeving staan. Verder is ...en meer »

Speelparadijs Monkey Town geopend in Ede-Zuid - Ede Stad

Ede StadSpeelparadijs Monkey Town geopend in Ede-ZuidEde StadVoor Noorzad is het speelparadijs in Ede de tweede vestiging die hij opent. In Voorthuizen staat zijn eerste bedrijf. Eigenlijk niet echt zijn eerste, want voordat hij een speelparadijs opende was hij ook mede-eigenaar van de restaurant de Voortse ...

Meteen veel kinderen bij opening Monkey Town Ede

EDE - Indoorspeelparadijs Monkey Town aan de Vening Meineszstraat in Ede is sinds vrijdagmiddag open.

Mogelijk duizenden bomen omgewaaid in Edese bossen

EDE - De zware storm van donderdag heeft voor flink wat schade gezorgd in de Vallei. In de uitgestrekte bosgebieden van de gemeente Ede zijn honderden, mogelijk zelfs duizenden bomen omgewaaid.

Stormschade: Edese bos aardig uitgedund

Ook het Edese bos is aardig uitgedund door de storm,er gingen vier bomen op rij tegen de vlakte.

NS wil tienminutentrein langs Ede - Ede Stad

Ede StadNS wil tienminutentrein langs EdeEde StadEDE De Nederlandse Spoorwegen hoopt op een tweede tienminutentrein-traject. Deze zal moeten komen op het traject tussen Schiphol Airport en Nijmegen. Ook vanaf Ede-Wageningen zal het dan mogelijk worden om elke tien minuten op de trein te stappen ...en meer »

'Puin, los materiaal, alles vloog door de lucht' - Ede Stad

Ede Stad'Puin, los materiaal, alles vloog door de lucht'Ede StadLUNTEREN Oom Brand Jan van Harten had kort voordat de kippenschuur instortte nog eieren geraapt. Een uurtje later, rond 10.15 uur, lag het dak ernaast. ,,Ik ben zo blij dat er geen mannen meer in de stal waren", zegt Hetty de Vries, die samen met haar ...en meer »

Pagina's

Als er een schaap over de dam is, volgen er meer
Nederlands Spreekwoord

Nieuwsbrief ontvangen?

Het Weer

meer weer