Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

Emté sluit deuren voor verbouwing tot Jumbo - Ede Stad

Ede StadEmté sluit deuren voor verbouwing tot JumboEde StadEDE Supermarkt Emté Stadspoort sluit op zaterdag 6 oktober om 15.00 uur de deuren. Dan begint de grote verbouwing. Tweeënhalve week later opent aan de Stadspoort 45 een Jumbo-supermarkt.

Dit gebeurde er tijdens de Heideweek 2018 | Ede Stad - Ede Stad

Ede StadDit gebeurde er tijdens de Heideweek 2018 | Ede StadEde Stad[EDE] Acht dagen lang feest in de gemeente Ede, dat is de Heideweek 2018. Ede Stad.nl besteedt online en in de papieren krant uitgebreid aandacht aan ...De Edese Post - 'De Heideweek leeft meer en meer'Edese Post (persbericht) (Blog)alle 4 nieuwsartikelen »

2.450 nieuwe studenten bij de introductiedagen in Wageningen

WAGENINGEN - 2.450 nieuwe studenten, net geen nieuw record, doen sinds vrijdag mee aan de AID Wageningen. De introductiedagen werden geopend door rector Arthur Mol .

Zomervakantie

Toen we drie jaar geleden in het Franse duister aankwamen bij ons vakantiehuisje, begon mijn dochter spontaan te huilen. Ik wilde meehuilen maar sprak ons moed in: ,,Morgen ziet het er al heel anders uit, zal je zien.’’

Lexkesveer is een week fietspontje

WAGENINGEN - Van dinsdag 21 augustus tot maandag 27 augustus is het Lexkesveer dicht voor auto’s. De pont is wel toegankelijk voor voetgangers, fietsers en bromfietsers.

'De Heideweek leeft meer en meer'

Door Ester Wormgoor

Mindfulness in het Toon Hermans Huis Ede - Ede Stad

Mindfulness in het Toon Hermans Huis EdeEde StadIn het Toon Hermans Huis Ede wordt in het najaar weer een mindfulness training gegeven voor mensen die worden geraakt door kanker. De training wordt gegeven door Lex Bubbers: ?Met de diagnose kanker treed je een nieuwe wereld binnen, met andere ...

VoorleesExpress Ede zoekt voorlezers - Edese Post (persbericht) (Blog)

Edese Post (persbericht) (Blog)VoorleesExpress Ede zoekt voorlezersEdese Post (persbericht) (Blog)Voor het voorleesseizoen dat in september start zoekt VoorleesExpress Ede nog 5 voorlezers. VoorleesExpress is een project waarbij kinderen met een taalachterstand wekelijks worden voorgelezen door vrijwilligers. In dit project gaat u als voorlezer 20 ...

Heideweek Ede: programma zaterdag - Ede Stad

Ede StadHeideweek Ede: programma zaterdagEde StadEDE Tijdens de traditionele Heideweek in Ede staan er meer dan tachtig evenementen op het programma in de gemeente Ede. Volg Ede Stad.nl en blijf elke dag op de hoogte van het dagprogramma. Dit is er vandaag te doen.

Heideweek van start met spectaculaire openingsavond - Ede Stad

Ede StadHeideweek van start met spectaculaire openingsavondEde StadHeideweek van start met spectaculaire openingsavond. 18-08-2018, 08:10 | Van de redactie. EDE Een echte knaller, dat was de openingsavond van de Heideweek 2018 vrijdag. Op het Edese Kuiperplein stonden artiesten die op menig festival niet zouden ...

Ouders, school en juf uit Veenendaal centraal in nieuw televisieprogramma

VEENENDAAL - 'Het onderwijs is niet meer wat het was. Vroeger moesten we die topografie erin stampen. En er werd écht gehamerd op dt-fouten.' Hoe het onderwijs tegenwoordig werkelijk is, ondervinden 14 vaders en moeder uit Veenendaal. Zij gaan voor het EO-programma Een Klas Vol Ouders terug de schoolbanken in.

Auto rijdt tegen verkeerslicht op druk kruispunt in Ede

EDE - Op de kruising van de Willem Dreeslaan met de Laan Der verenigde Naties in Ede is een persoon met de auto tegen een verkeerslicht gebotst.

Wageningen en Ede krijgen nog geen minibos

EDE/WAGENINGEN - Wageningen en Ede zijn bij de selectie van twaalf gemeenten die een zogeheten tiny forest (minibos) mogen aanleggen, buiten de boot gevallen. Liefst 55 gemeenten hadden zich aangemeld.

Het is weer een volle week feest in Ede

EDE - De kop is eraf. De traditionele Heideweek in Ede is met een net zo traditioneel spetterend muziekfeest begonnen.

Hertenbronst moet nog beginnen, maar excursies raken al vol

OTTERLO/EDE - Excursies naar bronstige edelherten blijven onverminderd populair. Op verschillende avonden zijn ze al volgeboekt, terwijl de bronst nog moet beginnen.

Ligt het Veenendaalse stadsstrand op drijfzand?

VEENENDAAL - Heeft het stadsstrand van Veenendaal nog toekomst? De groep die daar vier jaar lang de activiteiten regelde, stopt ermee. Wie dat stokje over moet nemen, weet de gemeente niet. Terwijl er wel drie miljoen uit wordt getrokken voor een vernieuwd stadsstrand.

Chateau voor Buren – het wijnfestival van de Betuwe met nationale allure

Wijnliefhebber? Dan is een bezoek aan wijnstad Buren en het Wijnfestival Chateau voor Buren een must. Kom zondag 26 augustus a.s. naar het pittoreske Buren in de Betuwe en geniet van een super wijnaanbod. Laat je informeren bij de VINOdesk, proef aan de stands en geniet in Franse sferen op het Wijnplein van de optredende muzikanten of op het Culinairplein van de gerechten bereid door koks van lokale restaurants.

Op ontdekkingsreis in Indiase Jungle

door de Redactie

VoorleesExpress Ede zoekt voorlezers

Voor het voorleesseizoen dat in september start zoekt VoorleesExpress Ede nog 5 voorlezers. VoorleesExpress is een project waarbij kinderen met een taalachterstand wekelijks worden voorgelezen door vrijwilligers. In dit project gaat u als voorlezer 20 weken lang op een vaste doordeweekse middag of avond langs bij een gezin. U leest het kind of de kinderen een uur lang voor, waarbij ook één of beide ouders een actieve rol spelen.

Watertekort houdt aan ondanks regen - Ede Stad

Ede StadWatertekort houdt aan ondanks regenEde StadEDE (ANP) Ondanks de regen van de afgelopen week is er nog niet veel verbeterd aan de droogte in Nederland. Het hele land heeft nog steeds te maken met een watertekort. De kwaliteit van het oppervlaktewater verslechtert, zodat botulisme, blauwalg en ...en meer »

Pagina's

Als je haast hebt, kom je nergens
Chinees Spreekwoord

Nieuwsbrief ontvangen?