Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Nieuws Ede en Omgeving

Voorverkoop nieuwbouwplan 'Statuur' van start - Ede Stad

Ede StadVoorverkoop nieuwbouwplan 'Statuur' van startEde StadEDE Op de Simon Stevinkazerne ontwikkelt Onis Vastgoed 'Statuur' een nieuwbouwplan met 21 woningen. ,,De opvallende architectuur en vrijheid die kopers krijgen, onderscheidt 'Statuur' van andere nieuwbouwprojecten", vertelt Nourdin Alou, architect en ...

'Ede moet de kansen grijpen van provinciegeld' - Ede Stad

Ede Stad'Ede moet de kansen grijpen van provinciegeld'Ede StadEDE Edenaar Bert Komdeur kreeg als kersvers Statenlid voor het CDA een schokervaring. ,,Zestien jaar was ik raadslid in de gemeente Ede. Je moest bezuinigingen doorvoeren, heel vaak ombuigen. Kom ik in de provincie, waar ik financieel woordvoerder ...

De Edese Post - Rode Kruis Week in Ede van start - Edese Post (persbericht) (Blog)

Omroep EdeDe Edese Post - Rode Kruis Week in Ede van startEdese Post (persbericht) (Blog)Ede - Duizenden collectanten gaan komende week, tijdens de Rode Kruis Week van 24 tot en met 30 juni, met een collectebus langs de deuren om een ...Rode Kruis Week in Ede van start | Omroep EdeOmroep Edealle 3 nieuwsartikelen »

Bestemmingsplan Ede Centrum: minder winkels, meer levendigheid ... - Omroep Gelderland

Omroep GelderlandBestemmingsplan Ede Centrum: minder winkels, meer levendigheid ...Omroep GelderlandEDE - Minder winkelruimte, meer groen en meer levendigheid. Dat is de kern van de nieuwe plannen voor het Edese centrum, waarvan het college van ...'Geest' centrum Ede wordt dorps en groen | Ede StadEde Stadalle 5 nieuwsartikelen »

'Het verzorgingshuis bestaat nog' | Ede Stad - Ede Stad

Ede Stad'Het verzorgingshuis bestaat nog' | Ede StadEde Stad[EDE] Nadat in 2015 de stelselwijziging in de zorg kwam en er verzorgingshuizen werden gesloten vatte de gedachte, dat het verzorgingshuis niet meer zou ...en meer »

'Cinema in het Park' week verplaatst - Ede Stad

Ede Stad'Cinema in het Park' week verplaatstEde Stad'Cinema in het Park' week verplaatst. 19-06-2018, 14:19 | Van de redactie. EDE Vanwege de weersomstandigheden verplaatst de Edese Jongerenraad 'Cinema in het Park' van aanstaande donderdag naar donderdag 28 juni. De tijden en films, zoals eerder ...

Politie waarschuwt voor oplichters in Ede - Omroep Gelderland - Omroep Gelderland

Omroep GelderlandPolitie waarschuwt voor oplichters in Ede - Omroep GelderlandOmroep GelderlandEDE - In de Edese wijk Veldhuizen hebben agenten flyers uitgedeeld om te waarschuwen voor oplichtingspraktijken. Dit gebeurde onder meer op de ...Politie flyert in Veldhuizen | Ede StadEde Stadalle 4 nieuwsartikelen »

Gemeente krijgt negentig locaties van wateroverlast aangedragen ... - Ede Stad

Ede StadGemeente krijgt negentig locaties van wateroverlast aangedragen ...Ede Stad[EDE] De gemeente Ede heeft negentig locaties aangedragen gekregen waar wateroverlast ontstaat na een hevige regenbui. De oproep werd gedaan na de ...Ede pakt gevolgen klimaatverandering samen met inwoners aan ...Omroep Edealle 2 nieuwsartikelen »

Ruim zevenhonderd gasten op Rabobank Haringparty - Ede Stad

Ede StadRuim zevenhonderd gasten op Rabobank HaringpartyEde StadEDE De negende editie van de Haringparty, georganiseerd door Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau, vond op dinsdagmiddag 19 juni plaats in Ede. Zoals elk jaar was het netwerkevenement druk bezocht. Ruim zevenhonderd gasten ...

Blijdschap in Veenendaal: Een achterkleinzoon!

VEENENDAAL - De Veenendaalse Hannie de Jonge loopt gelukzalig langs de Brouwersgracht in Veenendaal. ,,Waar ik gelukkig van word? Meneer, u treft mij op een bijzonder moment. Ik heb vanochtend gehoord dat mijn veertiende achterkleinkind is geboren. Dat ontroert mij ja. En het allermooiste vind ik dat hij is vernoemd naar mijn man en naar mij.''

Wageningen en Rhenen maandag alleen bereikbaar vanuit Tiel

DOETINCHEM/ WAGENINGEN - De Arriva-trein rijdt vanaf maandag wel van Winterswijk naar Arnhem, Breng doet dat vanaf Doetinchem naar Arnhem (naar verwachting) niet. Keolis (Veluwe en Noord-Achterhoek) houdt de bussen in de remise, Breng (Arnhem-Nijmegen) waarschijnlijk ook, net als Syntus in Ede. De Arriva-bussen rijden wèl, ook in Rivierenland. Kortom: de reiziger wacht een chaos.

Veluwse buitenbioscopen vertonen natuurfilm WILD deze zomer

EDE - Op verschillende plekken op de Veluwe worden deze zomer buitenvoorstellingen gehouden van de natuurfilm WILD. De aftrap is op 28 juni in Ede in het gras van het Raadhuisplein. Dan wordt ook de film Jumanji getoond.

The Maxx Veenendaal wint landelijke prijs: 'We hebben de kunst bij iedereen afgekeken'

VEENENDAAL - ,,Bizar, pas anderhalf jaar na de opening’’, zegt Eric Achterberg. Hij heeft het over de landelijke prijs die The Maxx won. Achterberg is samen met Peter Snijders eigenaar van het amusementscentrum in Veenendaal.

Laatste nieuwe huizen op plek Ambachtsschool Wageningen

WAGENINGEN - Deelplan Ambacht in nieuwbouwwijk Mouterijnoort in Wageningen gaat de laatste bouwfase in. De laatste 21 herenhuizen gaan volgende week in de verkoop.

Kinderparadijs De Schatkids in Veenendaal is verkocht

VEENENDAAL - Kinderspeelhal De Schatkids in Veenendaal is verkocht aan Ballorig, een landelijke keten van binnenspeeltuinen. Het speelparadijs aan de Galileistraat gaat per direct over naar Ballorig. Aan de opzet van De Schatkids verandert niets.

Geen contant geld meer in bussen van Keolis

Ede/Wageningen – Het is vanaf zondag 24 juni niet meer mogelijk om met contant geld het kaartje voor de bus te betalen in bussen van Keolis (voorheen Syntus) in Gelderland. Pinnen kan wel.

Vrijspraak voor 'overvaller' bloemenzaak Ede

EDE - Een 22-jarige Edenaar die ervan werd verdacht een gewapende overval te hebben gepleegd op een Edese bloemenzaak, is vrijgesproken.

Middeleeuwse processie met muziek en poëzie in Wageningen

WAGENINGEN - Stadsdichter Ivanka de Ruijter en vertelkring Eva Luna behoren tot de vele deelnemers aan de Sint Janstocht komende zondag in Wageningen.

Nieuwe kaper op de kust in soap rond verkoop Veenendaalse molen

VEENENDAAL - Wie koopt de Veenendaalse molen De Vriendschap en voor hoeveel? De ruim een jaar slepende kwestie begint te lijken op een slechte soap. Twee potentiële kopers vechten nu om en over de prijs en de molenaars zelf lijken buitenspel te staan.

Nieuwe eigenaar winkelpassage Corridor Veenendaal

VEENENDAAL - De overdekte winkelpassage Corridor in het Veenendaalse centrum heeft een nieuwe eigenaar. CBRE Global Investors heeft het complex van 30.000 vierkante meter verkocht aan een consortium van Arc Real Estate Partners en een investeringsfonds uit de Verenigde Staten.

Pagina's

Wijsheid begint bij verwondering
Socrates

Nieuwsbrief ontvangen?