Wandelen met de Schakel

Verveel je je op vrijdag ochtend? En houd je van wandelen en de gezelligheid om dat met andere mensen te doen uit de Zeeheldenbuurt en omgeving? Dan nodigen wij jou van harte uit om met ons mee te gaan wandelen. Wij gaan elke eerste vrijdagmorgen van de maand wandelen. We starten 5 juni, vanaf 10.30 uur tot ongeveer 11.30/12.00 uur. Daarna gaan we op 10 juli, 7 augustus, 4 september, ect. weer wandelen. Je kan eerst nog een kopje koffie komen drinken op De Schakel vanaf 10 uur.

Deze wandelactiviteit wordt georganiseerd door ATC de Schakel, Molenstraat 169 in Ede.

Inloop op De Schakel

Op de andere vrijdagochtenden is er inloop van 10.00 tot 12.00 uur.

Dan is er de gelegenheid om een kopje koffie te drinken, een spelletje doen, te puzzelen, etc. Ook hiervoor van harte uitgenodigd op De Schakel. Je hoeft hier niet voor af te spreken, maar je mag gewoon binnen komen lopen en weer gaan op het moment dat het jou uitkomt.

De Schakel is er vooral voor mensen met een psychosociaal of psychiatrisch probleem.

Spelverhuur bij De Schakel

Graag willen wij u hierbij ook attenderen op de mogelijkheid om bij ons Oud Hollandse spelen te huren. Erg leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, op een vereniging, familiebijeenkomst, etc.

Kijk hiervoor op onze folder op de website: www.atcdeschakel.nl,

klik hierna op producten en dan op spelverhuur. Natuurlijk kunt u ook gewoon even aankomen en kijken of er een spel bij zit wat u leuk lijkt.

De Schakel in het kort

De Schakel biedt dagbesteding, arbeidstraining, individuele begeleiding, IRO trajecten en Jobcoaching. Verder hebben wij ook nog een aanbod van producten van keramiek, hout e.d. Heeft u hier belangstelling voor dan verwijzen wij u graag door naar onze website. Heeft u vragen of wilt u een keer komen kijken? Dan kunt u ons bellen of mailen.