Pannenkoekenparty t.b.v. Stichting Bootvluchteling


Ik ben Tamara Aanen, 29 jaar en ik woon in Ede. 

Van 14 t/m 29 November hoop ik naar één van de plekken te gaan waar stichting Bootvluchtelingen (www.bootvluchteling.nl). Op dit moment gaat dit om Kos en Lesbos, maar mogelijk breiden hun activiteiten binnenkort uit naar andere plekken, Athene is bijvoorbeeld al als optie genoemd.

Op de plek waar ik aan de slag mag hoop ik mensen in hun primaire behoeften te voorzien. Eten, drinken, onderdak en sanitair. Ik zal me niet bezighouden met procedures, vluchtwegen e.d.

Het gaat er om dat mensen de basiszorg krijgen die ze nodig hebben.

Op dit moment is het nog niet zeker dat ik ga. Ik heb me aangemeld als vrijwilliger, net als velen anderen. In Oktober neemt de organisatie de beslissing welke mensen er naar de verschillende plekken toe zullen gaan.

Maar wachten in alle rust kan ik niet. Ik maak me druk om de huidige situatie en wil niet stilzittend afwachten. Daarom probeer ik de komende tijd activiteiten te organiseren waarmee geld opgehaald wordt voor de vluchtelingen. Geld dat stichting Bootvluchtelingen in kan zetten. En of ik dat dan doe of iemand anders, dat maakt dan eigenlijk niet eens zoveel uit!

3 Oktober organiseer ik een Pannenkoekenparty in de Wissel. Meldt u aan om te komen eten. Wilt u helpen met bereiden, bedienen, opruimen op de avond zelf (van 15.00 tot ± 20:00) dan ontvang ik ook graag een reactie van u!

 

Product

Prijs p/s

Naturel Pannenkoek

€ 2,00

Spek- of kaaspannenkoek

€ 2,50

Frisdrank

€ 1,00

Limonade

€ 0,50

Waterijsje /bolletje ijs

€ 0,75

Meld u aan door een mail te sturen naar helptamarahelpen@gmail.com 

++++++++++++++++++++++++++++++

Naam: ……………………………………………………………………….

Aantal Volwassenen………………Aantal kinderen……………..

Aantal koemelkvrij en/of glutenvrij………………………………..

Mailadres (voor bevestiging)………………………………………….