ATC De Schakel doet mee aan NLdoet

ATC De Schakel zoekt nog 4 vrijwilligers voor een klus op 11 maart 2016!

Wij hebben voor onze houtgroep vloer- en plafonddelen gekregen vanuit sloopwoningen. Dit hout willen wij graag hergebruiken op onze houtgroep. Daarnaast hebben wij ook pallets gekregen, welke nog gebruiksklaar gemaakt dienen te worden. Lees: uit elkaar en spijkervrij gemaakt. Dit hout ligt nu buiten opgeslagen, maar dit is niet bevorderlijk voor het hout en het hergebruik.

Voor het gebruiksklaar maken van dit hout zoeken wij vrijwilligers die op 11 maart ons hierbij willen helpen. De klus is handiger om buiten te doen, maar kan eventueel ook binnen. Voor de lunch wordt gezorgd! Van harte welkom!.

ATC De Schakel (onderdeel van Nieuwland) is een centrum voor mensen met een psychosociaal of psychiatrisch probleem voor wie reguliere maatschappelijke activiteiten (nog) niet mogelijk zijn. Mensen kunnen hier in een veilige omgeving aan het werk op een manier die bij hen past.

Ons centrum zit net achter het rijtje woonhuizen en winkels aan de Molenstraat.

Om bij ons te komen is het raadzaam om uw auto te parkeren op het parkeerplaatsje op de hoek Molenstraat - Schaapsweg. Daarvandaan ziet u een pad achter het cafetaria lopen naar ons centrum.

 

Tijd: Van 9 tot 16 uur (overleg mogelijk)

Plaats: ATC De schakel

Molenstraat 169 in Ede

Informatie: 0318-798527

schakel@nieuwland.nl

www.atcdeschakel.nl