Voorjaarsfair TAA-Ede: 7 april (10-00-16.00) Buitenzorg Ede


Op donderdag 7 april a.s. houdt TAA-Ede een voorjaarsfair in Rest. Buitenzorg. TAA steunt met de opbrengsten van haar verkoop vrouwen bij hun studie.. Op de verkoop is er en ruim aanbod van exclusieve TAA producten, eigentijds handgemaakte artikelen en een speciaal aanbod voor baby en kleuter. Producten die men niet zomaar in de winkel tegen komt.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van TAA en haar doelstellingen, kom dan op 7 april tussen 10.00 en 16.00 uur naar de voorjaarsverkoop in Restaurant Buitenzorg aan de Amsterdamseweg 19 te Ede. U bent van harte welkom!

De afdeling Ede en Omstreken van Tesselschade-Arbeid Adelt is al 109 jaar actief in deze regio. Hiermede is TAA èèn van de oudste verenigingen van Ede en omgeving.

 

De opbrengsten gaan naar het Betsy Perk Opleidingen fonds, een fonds voor vrouwen om hun te helpen in hun streven naar economische zelfstandigheid. Dit fonds is naast het in stand houden van (oude) handwerktechnieken, en één van de doelstellingen van TAA. Informatie over de vereniging vind u op de website van de landelijke vereniging www.tesselschade-arbeidadelt.nl.

 

Maar uiteraard kunt u ook contact opnemen met ondergetekende.

 

Met vriendelijke groet,

Namens TAA afd. Ede en Omstreken

Lucia Broere-Maas

(voorzitter/Info & PR)

0318-616693