As zaterdag tuinplantenruilbeurs op het Banckertplein


As. zaterdag 14 mei vindt in de Zeeheldenbuurt in Ede de jaarlijkse tuinplantenruilbeurs plaats. Deze ruilbeurs wordt georganiseerd door het buurtcomité Zeeheldenbuurt.

Heeft u stekjes, zaailingen, pollen planten die te groot worden en die u gescheurd heeft, over en wilt u deze een ander huis geven? Of zoekt u iets leuks voor dat kale plekje op het balkon of in de tuin? Kom dan zaterdag 14 mei om 10.00 uur naar het Banckertplein om de planten te ruilen! Ruilen is overigens niet verplicht; dus heeft u wel wat nodig maar niets te ruilen, of heeft u niets nodig en wel wat weg te geven, dan bent u uiteraard ook welkom!!! Voorwaarde is alleen dat alles met gesloten beurs plaatsvindt.

Deze keer is er extra aandacht voor “boomtuintjes”. Omdat de gemeente de boomspiegels niet meer onderhoud kunnen bewoners de ruimte om de bomen zelf beplanten. Je kunt hiervoor plantjes en ideeën uitwisselen.

Dus komt allen met stekjes, zaadjes, plantjes naar het Banckertplein in de Zeeheldenbuurt op zaterdag 14 mei van 10.00-12.00 uur!