Koffieconcert Omnitet in Huis Kernhem


Op 22 mei van 12.00 tot 13.30 uur geeft het vocaal ensemble Omnitet een koffieconcert in Huis Kernhem te Ede. Er zal een gevarieerd programma worden uitgevoerd met werken van diverse componisten, onder wie Mozart, Haydn, Poulenc, Sullivan, Händel en Berlioz.

Omnitet is een veelzijdig, semiprofessioneel vocaal ensemble dat muziek zingt uit alle stijlperiodes van de klassieke muziek. Van werken van Vivaldi en Bach, opera's van Mozart, tot het romantische lied en muziek uit de 20e eeuw.

Sinds de oprichting in 2002 was Omnitet vele malen te horen bij huisconcerten, tentoonstellingen en in concertseries.

Het concert wordt gepresenteerd door Niels van Laar en uitgevoerd door de sopranen Chris Hilkens en Carissa Lynn Gerving, de mezzosopranen Ellen Goossens en Alie Hadders, tenor Jurgen de Jong, bas-bariton Rob Hazenberg en pianist Frank Leurs. Allen musici met elk een eigen achtergrond en muzikale ervaring, allen met een passie voor de muziek. Zij zijn uiterst gedreven om hun publiek het beste te geven.

Zij nodigen u van harte uit om kennis met hen te komen maken in de intieme en sfeervolle concertruimte van Huis Kernhem.

Kaarten voor het concert zijn vanaf 11.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. De kosten zijn € 8,00 inclusief een consumptie.

Zie ook: www.huiskernhem.nl en www.omnitet.nl