Burgerparticipatiebijeenkomst renovatieplan Slijpkruikgebied


Het Slijpkruikgebied behoort tot het Landgoed Kernhem en is uniek binnen de woonwijken van Ede vanwege de historische achtergrond. Het wordt hoog gewaardeerd als open groene ruimte door de omwonenden en intensief gebruikt door wandelaars, hondenbezitters, fietsers en spelende kinderen. De Gemeente is van mening dat op dit moment de gebruiksfuncties elkaar soms hinderen. De gebiedsinrichting van het Slijpkruikgebied op veel plekken rommelig en sleets is. En de huidige inrichting vrijwel geen herkenning oproept aan het landgoed Kernhem. Het gebied zou overal kunnen liggen.

De Gemeente Ede wil graag horen hoe omwonenden en belanghebbenden het gebied ervaren en welke inrichtings- en gebruikswensen er leven. Om in samenspraak met u een renovatieplan op te stellen.

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan de burgerparticipatie bijeenkomst om uw ideeën en wensen aan de gemeente kenbaar te maken.

Graag aanmelden door een e-mail te sturen naar groenontwerpkuiper@xs4all.nl gericht aan Wilja Kuiper met vermelding: deelname burgerparticipatie bijeenkomst Slijpkruikgebied op 8 juni en het aantal personen dat komt.