Fancy Fair voor weeshuis

Katholiek Ede organiseert zaterdag 3 september van 10.00 tot 15.00 uur voor de zesde keer een fancy fair bij de St. Antonius kerk aan de Stationsweg 112 te Ede. "Gesteund door Cordaid en Vastenactie, zal de opbrengst gaan naar de Indonesische weeskinderen op Flores." zegt Jack Johan, "Deze zomer zijn mijn vrouw en ik weer naar Flores vertrokken om te zien hoever het project intussen is gevorderd. Naast de verbetering van de voeding van de kinderen en aanschaf van medicijnen willen we ook hun kansen in hun latere leven vergroten. Met de opbrengst van vorig jaar zijn ook leefruimten verbeterd en schoolgeld betaald."

Zorg voor zieke kinderen

Zorg voor zieke kinderen

Het woongebouw is in de afgelopen 4 jaren voor een groot deel gerenoveerd, het broodnodige meubilair is aangeschaft en het oude sanitair al vervangen waardoor de hygiëne aanzienlijk is verbeterd. Komend jaar hopen een gebouw te renoveren zodat ook dat gebruikt kan gaan worden. Tijdens ons bezoek een het weeshuis regende het en ontdekten we dat er nog een flinke lekkage was. Met uw hulp, de hulp van Cordaid en Stichting Karunia hopen we deze plannen te realiseren.

Op de fancy fair kunt u heerlijke Indonesische gerechten en hapjes kopen. Er zijn ook tweedehands boeken, curiosa, lp’s, huisraad enz. te koop. Er is een loterij met prachtige prijzen. De live muziek wordt verzorgd door Ginger. Bezoek deze fancy fair zaterdag 3 september, stationsweg 112 in Ede en steun zo de weeskinderen in Flores (Indonesië).

Meer informatie bij Jack Johan: 06-52074352.