Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Workshop sieraden maken

Het Toon Hermans Huis Ede organiseert maandag 11 maart 2013 een workshop sieraden maken. Onder leiding van twee gastvrouwen kunnen van mooie, veelal Afrikaanse, kralen armbanden en kettingen worden gemaakt. De deur is open vanaf 13.00 uur. De workshop duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. De kosten zijn 2,50 euro plus de kosten voor het materiaal dat wordt gebruikt. U bent van harte welkom. Graag even aanmelden via info@toonhermanshuisede.nl of 06-22161969.

Het Toon Hermans Huis Ede is gevestigd aan de Telefoonweg 124b in Ede.

 

Samen Verder

Het Toon Hermans Huis Ede is er voor mensen met kanker, hun gezinsleden en verzorgers. Vanuit de regio Gelderse Vallei kunnen zij hier terecht voor diverse vormen van ondersteuning bij hun leven met kanker.

Het inloophuis is een plaats waar alle mensen die direct of indirect met kanker te maken hebben elkaar kunnen ontmoeten. Voor steun, voorlichting of om even hun verhaal kwijt te kunnen. Met dit doel worden naar behoefte activiteiten gepland, zoals lezingen en cursussen en er is een informatiecentrum. Ook op het gebied van ontspanning met creatieve activiteiten zoals zang en schilderen, een spelletje en uiteraard een kop koffie met lotgenoten is iedereen van harte welkom. Vanaf april 2012 werkt het Toon Hermans Huis Ede samen met Ziekenhuis Gelderse Vallei door de inzet van gastvrouwen op de afdeling oncologische chirurgie.

Het licht onder de korenmaat plaatsen
Nederlands Spreekwoord

Nieuwsbrief ontvangen?