Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Nieuwsbrief ontvangen?

U bent hier

Laagvliegen boven Ede en de Veluwe

Regelmatig is in de lokale en landelijke pers iets te lezen over het volle luchtruim van Nederland, de capaciteitsproblemen van Schiphol. Is die informatie juist? De betrokken partijen zoals Schiphol, de Luchtvaartsector en enkele economen vinden het noodzakelijk dat er meer gevlogen moet (kunnen) worden. Maar wat zijn de milieu consequenties dan? Is die lobby daar helder en eerlijk over? Er is een website die moeite doet allerlei zaken te belichten en die site vindt u hier. Dan weet u pas wat er te kiezen is en wat voor u belangrijk is. Zeker is dat het boven Ede, waar nu al een vliegroute boven hangt alleen maar drukker en lawaaiiger zal worden, wel of geen Lelystad uitbreiding. Bent u tegen de uitbreiding van vliegveld Lelystad, dan kunt u via de site stickers aanvragen.

Labels: 

Reageer

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te zien of u wel of niet een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen. Bedankt voor uw begrip.
Ik ben onredelijk genoeg om van anderen te verlangen dat ze me nemen zoals ik ben, maar waarom heb ik daar dan zelf zo'n moeite mee.
Jenni Vandeberg

Wisselijst

Burendag 2019

Het Weer

meer weer