Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Succesvolle opening trapveld bij gasfabriek


Woensdag 9 september was het zover. Na 6 jaar geduld oefenen is het nieuwe trapveld in 3 De openings spelersgebruik genomen.

 De ingebruikname van het trapveld markeert de voltooide sanering en de gestarte nieuwbouw op het terrein van de voormalige gasfabriek aan de Schaapsweg. Het belang van deze gebeurtenis bleek wel uit de aanwezigheid van onder meer wethouder van ’t Hoogde gedeputeerde Van der Kolk, projectleider Janssen en vertegenwoordigers van de projectontwikkelaar Van Wijnen.

Twee jonge voetbalteams van de Vogelbuurt en de Kroonwijk traden aan om de eerste wedstrijd te spelen. De gemeente Ede had voor voetbalmaterialen gezorgd zoals bal en voetbalshirts.

 5 de officele aftrap

De wethouder verrichtte de aftrap. Twintig voetballers waaronder ook een voetbalster bonden de strijd met elkaar aan. Het enthousiasme van spelers, supporters en ouders was groot.

 10 de wedstrijd 4

Het resultaat was een gelijkspel: 6 – 6.

Daarna werd door gedeputeerde mevrouw Van der Klok een wisselbeker, medailles en kaartjes voor Vitesse/Gelredome uitgereikt.

De middag werd afgesloten met muziek en een hapje en een drankje. Iedereen heeft zich van de beste zijde laten zien, waarvoor hulde!

meer foto's vind je op album opening trapveld

Wie zijn plicht ziet en hem niet vervult, is een lafaard
Confucius, 551-487 v. Chr.