Gebruikerslogin

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Uitnodiging Informatieavond Speelplaats en Kunstwerk Wandelgebied Slijpkruik

Het wandelgebied de Slijpkruik aan de de Ruijterstraat wordt in het najaar van 2017 opnieuw ingericht. In de planvorming is ruimte opgenomen voor een speelplaats voor kleinere kinderen tot 12 jaar (“natuurlijk spelen”) en een kunstwerk door bewoners. Het buurtcomité Zeeheldenbuurt heeft in samenwerking met de gemeente en betrokken bewoners twee plannen ontwikkeld:

  • een speelplaats voor natuurlijk spelen, ontwikkeld in samenwerking met betrokken ouders en medewerkers van de gemeente Ede;
  • een mozaïekkunstwerk dat ontworpen is en wordt uitgevoerd door de buurtmozaïekgroep.

Beide plannen zijn voorgelegd aan de projectleiders van het gebied en passen goed in de bestaande planvorming. Zie ook de bijgaande ontwerpen.

Informatieavond

Voordat de plannen worden gerealiseerd, horen we ook graag uw mening hierover. Het Buurtcomité Zeeheldenbuurt en de gemeente Ede organiseren daarom een informatiebijeenkomst waar we aan de hand van de ontwerptekeningen met u van gedachten kunnen wisselen. U bent welkom op:

datum: maandag 28 augustus 2017

tijd: 19.00 – 20.30 uur

plaats: tent bij het voetbalveld op het Slijpkruikgebied

Het is niet nodig om u aan te melden en er is geen centrale bijeenkomst: u kunt komen wanneer het u schikt. Medewerkers de gemeente, leden van het Buurtcomité en betrokken buurtbewoners staan u graag te woord.

Meer informatie

Voor meer informatie over de plannen, vragen en opmerkingen kunt u ook per email sturen aan zeeheldenbuurt@ede-west.nl of per telefoon aan 06-46054516

Date: 
maandag, 28 augustus, 2017 - 19:00
Men ziet grote dingen vanuit het dal, slechts kleine dingen vanaf de top.
G.K. Chesterton

Nieuwsbrief ontvangen?