Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Zeeheldenbuurt in Kerstsfeer op vrijdag 21 december

Op  vrijdagavond 21 december van 19.00-21.00 staat de Zeeheldenbuurt weer in het teken van Kerst met gezellige activiteiten op het grasveld tussen de Hendrik Stafweg en de Bitterstraat.

Spookverhalen tegen de kou

Wanneer het donker en koud was vroeger, werden er bij het vuur spookverhalen verteld. Bastiaan de Zwitser heeft, op verzoek, zich verdiept in het spookverhaal van Kernhem.
En voor wie niet genoeg kan krijgen van samen griezelen, die krijgt te horen over twee Advocaten die na de dood pas echt lastig werden. Spannend vertelt voor iedereen die van een goed verhaal houdt.

Muziek

De avond wordt omlijst met muziek van Tamar Acoustic. Fijne swingende live muziek in de genres bossa nova, jazz, latin en soul. Tamar Acoustic heeft al eerder met succes opgetreden bij Cafe Dante en de recente burendag in Ede-West.

En verder..

Je kunt je warmen bij de vuurkorven en met glühwein, warme chocolademelk en oliebollen. Kortom, een avond om naar uit te kijken.

Er zijn geen kosten aan verbonden, wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld

Date: 
vrijdag, 21 december, 2018 - 19:00

Reageer

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te zien of u wel of niet een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen. Bedankt voor uw begrip.
Je moet de baby niet met het badwater weggooien.
nederlands spreekwoord

Nieuwsbrief ontvangen?