Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Meedenkgroepen

Meedenkgroepen Herinrichting&Klimaatadaptatie, Energietransitie en Steenbreek
De gemeente is gestart met drie meedenkgroepen met bewoners die zich daarvoor hebben aangemeld. Het doel is meedenken, advies en richting geven op buurtniveau en in gesprek gaan met buurtgenoten zodat zoveel mogelijk het geluid uit de buurt ingebracht wordt via de meedenkgroepen. De groepen helpen richting bepalen en keuzes te maken. Het is wel de bedoeling dat die richting en keuzes ook nog voorgelegd worden aan de hele buurt. Het project probeert hiervoor nog een online enquête op te stellen.

Dit moet leiden tot een nota van uitgangspunten die aan de gemeenteraad zal worden aangeboden. De concrete uitwerking zal daarna gebeuren in meedenkgroepen op straatniveau (of clusters van straten). Specifieke wensen en vragen op straatniveau worden waar mogelijk meegenomen.

Reageer

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te zien of u wel of niet een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen. Bedankt voor uw begrip.
De romantiek is niet nauwkeurig te situeren in de onderwerpkeuze of exacte waarheid, maar uitsluitend in een manier van voelen.
Charles Baudelaire