Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Rommelmarkt in Klauterlust

Buurtfeest thomaslaan200701Op zaterdag 6 september zal er een rommelmarkt worden gehouden in speeltuin Klauterlust. De ingang hiervan ligt tussen Thomaslaan 8 en 10 in de Wethoudersbuurt in Ede Centrum. Tussen 11 en 16 uur is de speeltuin geopend voor alle belangstellenden en ook voor kinderen zal er genoeg te beleven zijn. De toegang is gratis en de organisatie is in handen van het buurtcomité van de Wethoudersbuurt.

Het buurtcomité organiseert voor de tweede keer een rommelmarkt in de speeltuin, die gecombineerd wordt met allerlei activiteiten voor de jeugd. Naast het kijken in de kraampjes kan er nog veel meer worden gedaan, zoals zaklopen, wedstrijd touwtrekken, trampoline springen en spelen op een groot springkussen. Nieuw is dit jaar, dat kinderen een rondje mogen meerijden op de rug van een echt paard. Er zullen tegen een schappelijke prijs drankjes verkrijgbaar zijn in het aangrenzende clubgebouw van wandelvereniging Blauw Wit. Evenals vorig jaar worden de activiteiten mede mogelijk gemaakt door bijdragen vanuit het leefbaarheidsfonds van Woonstede en IWB Indische buurt.

Het buurtfeest was vorig jaar een groot succes, mede dankzij het mooie weer, de gulle sponsors en de inzet van vele vrijwilligers. Ook op 6 september zullen de leden van het buurtcomité Wethoudersbuurt er alles aan doen om er een onvergetelijke dag van te maken voor jong en oud.

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel
Nederlands Spreekwoord