Inloggen geregistreerde gebruikers

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

U bent hier

Werkzaamheden Veenderweg starten op ma 27 oktober

Maandag 27 oktober starten de werkzaamheden voor de herinrichting van de Veenderweg tussen de Schaapsweg en Proosdijerveldweg.

Plannen

Vooruit lopend op de herinrichting is de NUON begonnen met het verleggen van de kabels en leidingen.

Aannemer Janssen de Jong begint op maandag 27 oktober met haar werkzaamheden. De weg wordt afgesloten tussen de rotonde van de Schaapsweg tot aan de rotonde van de Proosdijerveldweg.

In het nieuwe ontwerp gaan we uit van een rijbaan van 6 meter breed met links en rechts een fietspad van 1.75 m breed dat een paar centimeter hoger ligt dan de rijbaan. Aan de noordkant komt een heel smal trottoir terug, aan de zuidzijde een breder trottoir. De werkzaamheden duren tot begin februari.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Veenderweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Met de auto kunt u omrijden via de Proosdijerveldweg, Molenstraat en Telefoonweg. De fietsers worden omgeleid via de Valklaan, Leeuweriklaan en Waterloweg. De winkels en bedrijven aan de Veenderweg blijven bereikbaar.

Contact

Heeft u vragen over dit bericht, dan kunt u contact opnemen met de opzichter van de gemeente, de heer

Ronald Schoester. Hij is telefonisch bereikbaar op weekdagen van 8.00-17.00 uur, onder nummer 06-13 07 05 81. U kunt ook contact opnemen met de projectrealisator, de heer Bernard van Loenen. Hij is bereikbaar onder nummer (0318) 68 02 92.

 

Je moet het ijzer smeden als het heet is
Nederlands Spreekwoord